Izvor: KURIR/REPUBLIKA
30.05.2023 u 12:15
0

POZNATO VREME I MESTO POLAGANJA URNE LANE TOKOVIĆ! Njena bliska prijateljica otkrila sve detalje

Pevačica Lana Toković iznenada je umrla u 57. godini, a njena porodica, prijatelji i saradnici ispratili su je 18. maja na večni počinak na Novom groblju gde je kremirana.

 

Njena prijateljica i pevačica Vanesa Šokčić otkrila je sada na svom Instagram profilu kada će biti polaganje urne u Aleji zaslužnih građana.

– Polaganje urne naše Lane, Aleja zaslužnih građana, sreda 31.05. u 14 sati – napisala je Vanesa.

Inače, Lana Toković završila je klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beograu u klasi profesora Miodraga Aleksića. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. Svoj angažman na ovom polju nastavila je u dve muzičke kuće iz Ljubljane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter