Izvor: KURIR.RS
17.03.2023 u 17:47
0

PRED NASTUP PIJE SAMO KISELU VODU! Ana Nikolić održala je dva koncerta u Zagrebu

Ana Nikolić održala je dva koncerta u Zagrebu i oduševila publiku svojim nastupom, pesmama i emocijom.

Za njen nastup u Hrvatskoj prestonici tražila se i karta više, a kao podrška njenom nastupu, nakon mnogo vremena, pojavila se i Anina koleginica Severina Vučković.

Da je Nikolićeva ozbiljno odlučila da povrati onu staru Anu i nastavi da žari i pali muzičkom scenom, pokazuje i situacija koju je ekipa paparaco uslikala. Uhvatili smo pevačicu kako pre nastupa pije mineralnu vodu.

Na fotografijama koje je naš paparaco zabeležio možemo videti i pevačicinu gestikulaciju, koja bez reči govori da je iznenađenja svojim novim omiljenim pićem pre nastupa i da joj se ukus gazirane vode dopada. Zanimljiva je bila i scena kada je konobar prineo flašu mineralne vode Nikolićki. Kad je ugledala flašicu, uhvatila se za glavu, a prisutni u prostoriji počeli su da se smeju njenom hvatanju za glavu i reakciji na to što joj nije posluženo alkoholno piće, a poznato je da Ana voli da popije čašu proseka.

Ana se nakon nastupa u Zagrebu vratila u Beograd, srećna i zadovoljna uspehom koji je postigla u susednoj državi. U narednom periodu očekuje je još dosta nastupa, koji će biti samo uvertira pred spektakl koji priprema za jesen u Beogradu.

Podsetimo, pevačica je zakazala svoj prvi solistički koncert u Štark areni za 7. oktobar ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter