Izvor: KURIR.RS
06.01.2023 u 17:53
0

PRIREDILA ŽURKU ZA PAMĆENJE! Tamara Đurić odrešila kesu za DRUGI rođendan ćerki Tamari!

Tamara Đurić priredila je svojoj naslednici Tamari zabavu za pamćenje povodom drugog rođendana.

Starleta se potrudila da njena mezimica uživa u svom danu, pa joj je u jednom hotelu u Smederevskoj Palanci priredila divan dan iz snova. Raznovrsan izbor keteringa, torta, baloni, pokloni, muzika i animacija za decu obeležili su slavlje koje je upriličila Tamara. Ona nije žalila novac već je ića i pića bilo u izobilju.
Đurićka je vodila računa o svakom detalju, pa su ona i ćerka nosile odevne kombinacije u istoj boji. U jednom trenutku starleta se presvukla i obukla haljinu u beloj boji.
Slavljenici su se posebno dopali kolači na kojima je zlatnim slovima bilo ispisano početno slovo njenog imena. Ako je suditi po snimcima koje je Tamara dostavila našoj redakciji zabava je bila vesela i prepuna uspomena.
Iako njen bivši suprug Nikola Kačarević sa kojim ima dete nije prisustvovao rođendanskom slavlju jer se nalazi u pritvoru nakon što je uhapšen u novembru kao pripadnik zloglasne vračarske kriminalne grupe, Tamara se potrudila da njihova naslednica ne oseti odustvo jednog roditelja.
Najveselija je bila mama koja nije skidala osmeh sa lica, već je pevala i igrala sa ćerkom koju nije ispuštala iz ruke. Tamarini prijatelji, porodica i drugarice njene ćerke uveličali su proslavu koja je trajala do duboko u noć.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter