Izvor: ALO.RS
31.01.2023 u 20:23
0

PROBLEMI SA KOŽOM, ŽELUCEM I POVREDE! Nataša Ninković progovorila o najtežim životnim momentima

"Jecala sam kao nikada..."

Glumica Nataša Ninković, govorila je o ulozi Ledi Magbet kojom je potpuno oduševila publiku, iako joj ova uloga nikada nije bila na listi želja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nisam razmišljala o njoj, jer sam još na Akademiji kada smo je radili, smatrala da je to neka loša energija koja mi ne prija. Gledala sam „Magbeta“, švedsko izvođenje, Engleze sam gledala i Ostermara u Berlinu. Potpuno su bile tri različite predstave, ali mi se dopalo ono što je Jagoš rekao, da je taj mehanizam vlasti kroz istoriju ono što se ponavlja – rekla je Nataša u emisji.

Nataša je u emisiji kod Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića podsetila da je uvek postojalo sujeverje oko tog komada, pa često ne izgovore njeno ime, već je nazivaju „ona škotska drama“.

– Nisam sujeverna, ali sam tokom rada na ovom komadu imala strašnih povreda, problema sa kožom, želucem. Svakodnevno smo se posvećivali i svakodnevno proživljavali sve situacije – rekla je Nataša Ninković i dodala:

– Od te energije dešavale su mi se razne stvari. Jednom sam nakon probe koja je trajala, četiri ili pet sati, kako sam silazila sa petog sprata, našla jednu udaljenu stolicu, sela na nju da me niko ne vidi i samo su suze počele da mi se slivaju niz lice. Jagoš me video i prišao mi, ja sam toliko jecala, on me smirivao, a ja sam mu rekla, da ništa ljudsko nisam osetila 2,5 sata. Nije prirodno, ali je takva vrsta energije prisutna i u stvarnom životu – zaključila je Nataša Ninković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter