Izvor: Kurir.rs/Magazin
09.06.2023 u 13:01
0

PROGOVORIO O DETETU KOJE ĆEKA U OSMOJ DECENIJI: Evo šta slavni glumac ZAISTA misli o trudnoći njegove devojke

Al Paćino je nedavno objavio da postaje otac po četvrti put, i to u 83. godini. Njegova partnerka Nor Alfallah (29), sa kojom je oko godinu dana u vezi, je trudna.

 

Glumac je sada rešio da odbaci glasine da nije srećan zbog vesti o prinovi i umesto toga je to označio kao „posebnu” priliku.

– Veoma je posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece. Ali ovo je zaista poseban dolazak u ovo vreme – rekao je Paćino, prenosi Mail Online.

Podsetimo, glumac se nikada nije ženio. Jedna od njegovih ljubavi bila je profesorka glume Džen Tarant sa kojom ima ćerku Džuli Meri, dok je sa glumicom Beverli D’Anđelo dobio 17-godišnje blizance, sina Antona Džejmsa i ćerku Oliviju Rouz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter