Izvor: KURIR.RS
15.03.2023 u 20:15
0

PROSLAVA JANINOG 49. ROĐENDANA! Torta na tri sprata i atmosfera na vrhuncu! Kolege sa estrade upotpunile slavlje

Pevačica Jana Todorović proslavila je svoj 49. rođendan u jednom prestoničkom restoranu a mnoge kolege su došle kako bi upotpunile atmosferu na rođendanu.

Pevačica je izabrala zanimljivu odevnu kombinaciju za proslavu rođendana, a mnoge je zasenila glasom i dovela atmosferu do samog vrhunca.

Njene kolege podelile su delić atmosfere sa slavlja, kao što su Sandra Afrika, voditelj Milan Milošević, pevačice Aleksandra Mladenović i Dragica Zlatić i mnogi drugi.

1 / 6 FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Jana je inače poznata kao veliki veseljak, a po svemu sudeći pevačica se sa prijateljima, kolegama i porodicom odlično zabavljala do kasno u noć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter