Izvor: KURIR/BLIC
28.03.2023 u 11:57
0

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON OPERACIJE! Katarina novom izjavom ljubavi rešila da olakša oporavak, evo kako se pevač OSEĆA

Darko Lazić podvrgao se operaciji zatezanja kože i sada se uspešno oporavlja.

Darko u narednom periodu mora da miruje, a njegova izabranica Katarina veoma vodi računa o njemu, što je pokazala i fotografijom na Instagramu.

Naime, ona je uslikala Darka u krevetu kako mu je donela da ručak, a uz to je napisala:

– Kaži mi da te žena obožava bez da mi kažeš da te žena obožava – poručila je Katarina i ujedno pokazala kako pevač izgleda nakon intervencije.

Darko Lazić
FOTO: PRTINTSCREEN

– Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu – izjavila je Katarina.

Da podsetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter