Izvor: KURIR/BLIC
25.05.2023 u 10:24
0

PRVA FOTOGRAFIJA MALOG ŽELJKA I KRSTANA: Braća Ražnatović krenula u šetnju, a tata Veljko uradio je jednu stvar na slici

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se pre malo više od mesec dana i na svet donela dečaka kome su dali ime Krstan. Mali Željko se mnogo obradovao bratu, a sada je na društvenim mrežama isplivala i njihova prva zajednička fotografija.

 

Naime, malog Krstana su izveli u šetnju, a dok je on spavao, Željko je seo u kolica kako bi se i on vozio zajedno sa bratom, a prizor je oduševio mnoge. Veljko je preko Krstanovog lica stavio srpsku zastavu.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, Bogdana Ražnatović i Veljko od prvog dana zajedničkog života maštaju o velikoj porodici, a želja im se, malo po malo, ispunjava.

– Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta. Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše – rekao je tada Veljko tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter