Izvor: KURIR/REPUBLIKA
12.02.2023 u 14:44
0

PRVO OGLAŠAVANJE SORAJE VUČELIĆ NAKON POROĐAJA! Evo kako se sada oseća

Kao bomba je odjeknula vest da se porodila Soraja Vučelić.

Ona je na svet donela zdravog dečaka kojem su roditelji dali ime Kan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a naslednik je od lekara dobio najviše ocene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Vučelićeva se sada prvi put oglasila i otkrila kako se oseća.

– Hvala vam puno na iskrenim željama, ja se osećam prelepo, beba super, i ja sam super, sve je prošlo u najboljem redu. Ne bih više ništa komentarisala, nadam se da razumete, hoću da uživam što više u ovom trenutku, ali biće prilike da se družimo i pričamo o svemu – rekla je Soraja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter