Izvor: KURIR/GRAND
26.03.2023 u 10:45
0

„PUŠKA JE BILA UPERENA U MENE“ Folker preživeo pakao u Berlinu: Četrdesetoro maskiranih je upalo u hotel

Pevač Dejan Ćirkovič Ćira sa muzičarima je u petak stigao u Berlin kada su čuli jaku detonaciju na putu do hotela, gde ih je ubrzo zatekla zastrašujuča situacija od strane nemačke policije koja je u tom trenutku tražila osumnjičenog.

– Ušli smo u hotel i smestili se, a dva muzičara su ostali dole da promene sobu jer im se nije svidela. Odem ja gore da ostavim stvari i vratim se dole do njih otvara se lift i puška uperena u mene i viče: “ Ruke u vis svi“, ja pogledam njih svi digli ruke u vis i svi gledaju – objašnjava Ćira koji priznaje da ga je ova situacija zatekla.

– Četrdeset njih upali maskirani sa puškama u hotel kod nas. Ja sam umro živ. Zamisli otvara se lift i puška u tebe uperena i ne smeš da mrdneš – iskren je pevač koji dodaje da su ih ubrzo nakon provera pustili.

– Meni su proverili dokumenta i pustili me, a klavijatiristu i saksofonistu su držali jedno pola sata dok su ispregledali sve. Pevačica je počela da nas traži nju su odmah pustili – ispričao je Ćira u svom stilu i otkrio kako se našalio sa muzičarima zbog čega nemaju fotografiju nemilog događaja koji ih je zadesio.

Ipak, svi su osetili posledice pretpljenog stresa, ali su brzo kroz šalu prebrodili strah.

– Spavali smo svi na leđima sa rukama podignutim gore – rekao je pevač kroz smeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter