Izvor: vecernji.hr
28.04.2023 u 15:47
0

Radnik „krpio“ KRILO AVIONA trakom nekoliko minuta PRE POLETANJA, putnici ŠOKIRANI: „Nećemo putovati sa vama“ VIDEO

Snimak radnika aviokompanije šokirao

Snimak radnika aviokompanije kako trakom lepi levo krilo aviona svega nekoliko minuta pre poletanja postao je viralan na društvenim mrežama, a svi su ostali u šoku i pitaju se kako je to moguće.

Na snimku objavljenom na TikToku vidljiv je radnik aviokompanije Spirit koji brzinski popravlja levo krilo aviona u američkoj vazdušnoj luci Nešvil, dok ga izbezumljeni putnici gledaju iz aviona.

„Evo zašto ne putujem Spiritom. Nije me briga ako je ovo lepljiva traka za avione ili šta već, oni moraju da lepe avion kako bi se on držao i to još pred svima. Ne brinite, neću više putovati s vama – poručila je korisnica koja je to objavila.

Spirit Airplanes je inače niskobudžetna aviokompanija sa sedištem na Floridi, a obavlja redovne letove na području SAD-a, Kariba i Latinske Amerike.

@myhoneysmacks Im only flying southwest now 😤 #spirit #spiritairlines #plane #planecrash #cockpit #airline #flight #fly #scary #omg #mindboggling ♬ original sound – My Honey Smacks 🍯🐝 Youtuber

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter