Izvor: KURIR.RS
24.03.2023 u 12:12
0

RADA MANOJLOVIĆ KAKVU DO SAD NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE! Uhvaćena bleda SKROZ, zbog bolesti otkazala sve a evo šta RADI

Pevačica Rada Manojlović bori se sa zdravstvenim problemom zbog čega je otkazala sve nastupe, a sada je objavljen snimak njene sestre Marije i nje na kojem je ona poprilično ubledela.

 

Nije poznato koliko dugo je pevačica zdravstveno loše, jer je nedavno na ulici usnimljena dok obavlja svakodnevne poslove sa sestrom.

Rada Manojlović
FOTO: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Rada se našla sa sestrom Marijom i svi su bili šokirani pevačicinim izgledom jer joj je kosa bila umršena, a lice bledo. U crnoj, dugačkoj jakni Rada je, očigledno, obavljala administrativne poslove jer je u rukama imala fasciklu.

Rada Manojlović
FOTO: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Manojlovićeva je pokušala da popravi izgled dok su zastale ispred jedne trafike, a potom su ušle u pekaru. Posle doručka ušle su u fotokopirnicu u kojoj su radnicu poslužile kiflicama. A kada su obavile poslove, ušle su i u prodavnicu u kojoj su kupile dosta voća, verovatno da bi unele što više vitamina zbog virusa koji je pevačica dobila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter