Izvor:
07.02.2019 u 09:42
0

AFERA BATAK PODIGLA CELU VILU NA NOGE: Požgaj NAJSTRAŠNIJE moguće izvređao svog cimera, a radi se o NJEMU!

Sukob Aleksandra Požgaja i Nikole Lakića ne jenjava, pa tako obojica uvek koriste priliku da kažu šta misle o onom drugom.

Nikola je došao u gaćama i tražio batak. Pitao je Medu zašto za njega nema neki batak. Prvo pravilo je da se u kuhinju ne ulazi u gaćama, osim ako nisi neandertalac. Pokazao je agresiju i nekulturu. Da sam ja bio Meda, rekao bih "jedite moje oči gladne"- rekao je Požgaj još jednom revoltiran ponašanjem svog cimera.

Ipak, njegove reči podstakle su još nekoliko takmičara da se pobune, a kako je to izgledalo možete pogledati u priloženom snimku:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter