Izvor: HAPPY BSC
11.01.2023 u 12:53
0

BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA PAROVI, VUK ĐURIČIĆ U VELIKOM STILU PROSLAVIO ROĐENDAN SINA PRVENCA: Ovo je spisak gostiju! (FOTO)

Gde su i šta rade?

Vuk Đuričić, ubedljivo najobrazovaniji učesnik rijalitija Parovi postao je otac pre godinu dana. Rešio je da skrasi pored jedne žene napokon.

Važio je za velikog zabavljača u vili. No, ono što ga izdvajalo od drugih je obrazovanje. Vlasnik je nekoliko diploma državnih fakulteta.  Na jednom od je i magistrirao.

GASTTOZZ IZABRAO SJAJNU DESTINACIJU ZA ODMOR! Bivši učesnik i pobednik rijalitija Parovi uživa na ovom mestu! (FOTO)

Bavio se turizmom između ostalog.

Nedavno je proslavio prvi rođendan svom sinu.  Na spisku zvanica našle su se mnoge poznate ličnosti. Kao što ćete i videti na fotografiji, tu je i Đus.

Pogledajte

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter