Izvor:
14.07.2017 u 01:14
0

Dalila će ODLEPITI kada čuje OVO: Jelena Krunić ODALA VELIKU TAJNU o Dejanu i sve šokirala!

Jelena Krunić večeras je otvoreno i bez dlake na jeziku u emisji Upoznajte Parove rekla šta misli o svojoj drugarrici Dalili kao i njenom odnosu sa dejanom. tom prilikom odala je pikantne detalje o ovom momku iz Veternika, koji se Dalili sigurno neće dopasti.

– Dejan je prilikom ulaska u vilu govorio ne baš prijatne reči sto se tiće Anamarije, dobila sam snimak od Dade i i tada čula čula kako on govori loše nw samo o Sandi nego i o Dalili. Kada sam bila na kolektivnoj svadbi postavila sam mu pitanje na tu temu a on se posle izvinjavao. Sve sto je mislio napolju okrenulo se za 360 stepeni – rekla je Jelena.

Izvpor: Happytv.rs

Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter