Izvor: HAPPY BSC
11.01.2023 u 12:15
0

GASTTOZZ IZABRAO SJAJNU DESTINACIJU ZA ODMOR! Bivši učesnik i pobednik rijalitija Parovi uživa na ovom mestu! (FOTO)

Gde su i šta rade?

Bivši učesnik rijalitija Parovi i pobednik jedne od sezona, Nenad Marinković Gasttozz nastavio je pevačku karijeru nakon izlaska iz vile.

Gasttozz je inače veliki zabavljač i velikog uspeha je imao kao učesnik. Njegova harizma jednostavno pleni. Smisao za humor i talenat za glumu mu je takođe jača strana.

 

 

 

Ali, ono po čemu se najviše izdvajao je da je magnet za žene. Jednostavno je svaka mogla da bude njegova. Mnoga srca je slomio. No, i on je patio za prelepom zavodnicom Naidom Gadžo. Njihova ljubavna priča obeležila je sezonu rijalitija Parovi.

Kako je poznat po hedonizmu, ovaj put je izabrao Dubai. Tamo je što bi se u našem narodu reklo i radno i paradno. Fotografije na instagramu pokazuju i kako se provodi, ali je iskoristio i za snimanje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter