Izvor:
21.12.2018 u 00:23
0

NEVIĐENA SRAMOTA U RIJALITIJU: Ćerke se odrekle svoje majke zbog njenih izgovorenih reči koje su uzbrkale javnost! (FOTO)

Nakon šokantnih tvrdnja od strane Nadice Marjanović koja je optužila pokojnu majku atraktivne takmičarke Dine Galorini da je njena majka lopov a ne ratni heroj.

Takmičari su u suzama, saosećaju se sa krahom koji je doživela njihova cimerka Dina a telefonske linije su se usijale, sa svih strana stižu osude za gospođu Nadicu.

Sram te bilo da spominješ nečiju mrtvu majku, ja da sam Produkcija izbacila bih odmah i tebe i tvoje ćerke napolje iz rijalitija – rekla je pogođena gledateljka

Sve najnovije vesti iz vile pratite na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter