Izvor:
31.01.2017 u 08:15
0

Ovome se niko nije nadao: Učesnica otkrila pravi razlog duboke DEPRESIJE i ŠOKIRALA sve u vili!

U rijaliti programu "Parovi" večeras u emisiji "Poligraf" na najintimnija pitanja ogovara Teodora Radojičić.

Takmičarka je uspešno dogvorila na mnoga pitanja i otkrila šokantne detalje iz svog života koje su ostavile ostale učesnike bez teksta. O svom odnosu sa majkom, abortusu, pokušaju samoubistva, odnosu sa bivšim mužem Radojičićeva je odgovorila iskreno, a sada je na tapeti pitanje koje je vezano za boravak u samom rijaltiju "Parovi", a ono glasi:

Da li je istina da si posle razgovora sa psihijatrom, jer si bila u teškoj situaciji, ipak, odbila si da koristiš pilule?

Iako je poznata kao veoma buntovna i slobodnog duha, takmičarka je iznenadila svojim depresivnim ponašanjem, a sudeći po potvrdnom odgovoru na ovo pitanje, jasno je da je duboku depresija nije želela da leči tabletama, već je kao metodu izabrla. kako objašnjava, pisanje dnevnika jer joj je to odmor za mozak. Teodora dodaje:

– Meni je data sloboda. S obzirom da nikada nisam imala autoritet, ja nisam navikla da se kroz život učim na svojim greškama. Zbog toga mi je mnogo teško kada me neko zatvori i uvek napolju biram s kim ću da sediM. Ja sa pola ljudi odavde sigurno napolju ne bih sedala – odgovorila je kontroverzna učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter