Izvor:
01.05.2019 u 05:13
0

POGODILI JE PRAVO U METU: VESNA RIVAS NE ŽELI DA NAPUSTI VILU NI ZA ŽIVU GLAVU, EVO ŠTA IM JE PORUČILA! (FOTO)

Učesnica Parova, Vesna Rivas, najavila je svojim cimerima da će otići iz vile jer ne može očima više da ih gleda! Pored toga dodatno ju je pogodila novčana kazna koju joj je izrekla voditeljka Vesna Vukelić Vendi! Međutim, sve ovo je u sekundi zaboravila jer sada ima razloga da se bori do kraja i ne napusti velelepnu vilu u Zemunu!

Dario mi je pretio da će me slomiti psihički i da ću ovde pući i izaći! Taj film neće gledati, ostaću ovde do kraja! Neće se niko naslađivati time što će mi videti leđa! Sada su mi digli živac, i sve ću ih ispratiti pre finala! – pričala je Vesna!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter