Izvor:
11.04.2017 u 16:41
0

PRAVAC KOD DALILE ZA STO: Mili otvorio vrata, a kada je Mujićeva ugledala ko stoji ispred, umalo se nije onesvestila! (FOTO)

"Jutarnja kafica" sa komšinicom Zagom i Cici je počela, a kao i svakog dana, i ovog puta se učesnicima šou programa "Parovi" pridružila gošća iz naroda – Ljiljana iz Beograda.

Nju je na vratima luksuzne vile dočekao Milutin Radosavljević Mili koju ju je srdačno pozdravio.

Ipak, ona se najviše obradovala Dalili Mujić koju je nazvala "Bebo". Gospođa je istakla da je već dolazila u vilu i da od početka podržava Dalilu.

Mujićeva je bila srećna što je pored sebe ugledala podršku koja joj u ovim trenucima znači.

Ostanite uz Happy televiziju i uključite se u emisiju. Prokomentarišite, pohvalite vaše favorite, ali im i uputite savete i kritike.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter