Izvor:
30.11.2016 u 22:17
0

STIGLE VESTI U ŠVAJCARSKU: Dalila se oglasila nakon što je saznala da će Mladen postati OTAC! (FOTO)

Čitavu javnost šokirala je vest da je Teodora Radojičič tražila test za trudnoću, a Mladen Vuletić gotovo je vrištao od sreće kada mu je Tea saopštila da postoji verovatnoća da će postati otac.

Njih dvoje stupili su u ljubavnu vezu veoma brzo, a izgleda da su s ebaš zaljubili pošto je Mladen srećan zbog ovih vesti.

Mi smo se pitali kako li će njegova bivša devojka Dalila Moreno reagovati kada bude saznala da će Mladen biti tata, a pošto je Mujićeva otputovala u Švajcarsku, po njenim slikama na društvenim mrežama deluje da joj je baš svejedno.

Ona je objavila fotku iz Bazela, dok je pila prvu jutarnju kafu u jendom kafiću i napisala da dan može da počne, te se da zaključiti da Mujićeva uživa u svakom smislu te reči i da joj uopšte ne pada teško što će se njen bivši naći u ulozi roditelja.

Pogledajte fotografiju:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter