Izvor:
07.09.2018 u 17:18
0

UPAD MASKIRANIH NAPADAČA U VILU PODIGAO ČITAVU BURU: Da li je Benjamin igrao igru ili je sve bilo istina?

Dramatična situacija koja se dogodila sinoć u najpoznatijoj vili na Balkanu Parovi napravila je opštu pometnju što u vili što van vile.

Maskirani napadači koji su upali u vili kako bi Bendžamina kidnapovali i vratili kući jer je odlučio da rasturi svoj brak zbog Izabele Anderson.

Telefoni su neprestano zvonili, gledaoci su bili u strahu ali i učesnici. Suze je bilo u vili, straha i histerije.

Kako se sve na kraju hvala bogu završilo kako treba sve je zanimalo zašto je posle situacije koja se dogodila Benjamin u tajnoj sobi rekao Izabeli kako je sve glumio.

Morao sam to da joj kažem da bih je smirio pošto se baš uplašila i pobegla kao mali zečić. To je možda bio neki test za nju da vidim da li me voli ili ne voli. Morao sam da joj kažem da je sve gluma samo zbog nje, ali nije bila gluma uopšte sve se zaista desilo– rekao je Benjamin

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter