Izvor: KURIR.RS
14.03.2023 u 21:25
0

SAD SE ZAPRATILE NA INSTAGRAMU! Karleuša i Ana Nikolić povukle neočekivan potez

Jelena Karleuša i Ana Nikolić danima su vodile rat koji se po svemu sudeći završio sklopljenim primirjem. Pevačice su jedna drugi počastile sočnim uvredama da bi se danas zapratile na društvenim mrežama.

A čim su prijateljice na društvenim mrežama to znači da su regulisale nesiglasice koje su imale.

Jelena Karleuša, Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Gospođa „vaginini monolozi“ neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj – napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

– P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Jelena Karleuša, Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

I JK je umela dobro da je potkači:

– Ana, saberi se. Saberi se ženo!!! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah!! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima – započela je Karleuša objavu i dodala:

– Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise „pijANA“ i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti Nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam.

– Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom. Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikoloskom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje. Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave – napisala je JK i dodala.

– Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćes ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam ljudsku potrebu. Inače bih bila „malo“ grublja… Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret – završila je objavu Jelena Karleuša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter