Izvor: KURIR.RS
25.04.2023 u 12:47
0

SADA JE NADMAŠILA SAMU SEBE! Lidija Vukićević tokom priprema za predstavu STOJI NA RUKAMA!

Lidija Vukićević ima punih 60. godina, ali njen fizički izgled i duh pokazuju potpuno suprotno. Često je njena pojava intrigantna, ali i na meti sumnji jer niko ne može da veruje da je za glumicu do te mere vreme stalo.

 

Lidija Vukićević
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kovrdžava kosa i vitak stas njena su „lilčna karta“ još iz perioda rane mladosti, a to se nije promenilo ni do dan danas.

Na svom Instagram profilu često nesebično deli trenutke iz privatnog života, gde je pratioci mogu videti u raznim izdanjima.

Njene fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a ono što je danas pokazala šokiralo je apsolutno sve.

Odavno je jasno da je glumica u odličnoj top formi, ali stoj na rukama i kako sama kaže, njeno razgibavanje pred predstavu je bilo nešto što nikada niko nije video kada je ona u pitanju.

Lidija Vukićević
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Glumica se zaletela i uradila besprekorno stoj na rukama, što je vrlo često „misaona imenica“ za one mnogo mlađe od nje.

Lidija Vukićević
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter