Izvor: KURIR.RS
25.01.2023 u 21:35
0

SAJSCI MC SA STOMAKOM DO ZUBA! Zapalila tepih u uskoj crnoj haljini i dubokim dekolteom!

Javnost je ostala iznenađena vešću da je Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, u blaženom stanju. Ona se večeras pojavila na MAC manifestaciji i ponosno pozirala za stomakom do zuba, a sve oči bile su uprte u nju.

Ona je obukla usku crnu haljinu sa velikim izrezom na dekolteu, a svi su komentarisali kako joj dobro stoji trudnoća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Podsetimo, Sajsi se venčala 2021. godine za Marka Trmčića Krsmu koji je član grupe JNA iz Beograda. Venčanje je bilo u tajnosti, a javnosti je otrkila da je izgovorila sudbonosno “DA“ fotografijom na svom Instagram profilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter