Izvor: KURIR.RS
01.06.2023 u 13:01
0

“ SIGURNO NE BIH BILA 23. ILI 25. MESTO“: Zejna Mukrić žestoko potkačila ovogodišnjeg srpskog predstavnika Evrovizije

Zejna Mukrić pojavila se na jednom gradskom dešavanju u srpskoj pretstonici pa odmah prokomentarisala ovogodišnju Evroviziju pa otkrila da bi ona bolje prošla od Luke Bleka.

Zejna kako ti se čini Evrovizija ove godine, i šta misliš da li bi ti bolje prošla od Luke Bleka?

– Pa da. Mislim ne bih sigurno bila 23. ili 25. mesto, mislim da bih ušla bar u top 10. A što se Evrovizije tiče sve je to tamo čudno, i kako oni tamo zakuvaju tako i bude na kraju. – rekla je pevačica.

 

Tvoja pesma je najbolje prošla i sluša se i danas, da li možda planiraš opet da se prijaviš sledeće godine?

– Hvala vam puno, meni je to i najbitnije, da je pesma dobro prošla, a o učešću sledeće godine mislim da se neće desiti. Ne zato što sam razočarana već kao što sam rekla sve to neko zakuva i odluči kako hoće da bude na kraju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter