Izvor: KURIR.RS
30.01.2023 u 18:01
0

SILIKONI NA IZVOLTE! Mnogima neće biti DOBRO kad vide Stanijine nove fotke (FOTO)

Stanija Dobrojević godinama važi za najzgodniju ženu na našem estradnom nebu, a taj epitet ne prestaje da je krasi uprkos godinama.

Ona je sada obradovala svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu, najnovijim snimkom na kom je pokazala da se vraća napornim treninzima posle praznika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Stanija se snimala dok je pozirala ispred ogledala, pa je u jednom trenutku spustila trenerku i podigla majicu, tako da su izvirile grudi, ali i mnogo više od toga.

Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Muškarci su oduševljeni ovim prizorom i svi se slažu u jednom, da je Stanija prava bomba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter