Izvor: KURIR.RS
31.05.2023 u 09:39
0

SIN MU BIO VOZAČ, A ONA ŠMINKERKA: Ovo je Lukasova ćerka Miljana, a svi komentarišu JEDAN detalj na njoj!

Mnogi znaju da Aca Lukas sa Sonjom Vuksanović ima ćerkicu Viktoriju, ali sem nje ima još troje dece i to dva sina i jednu ćerku. Andrej, Lazar i Miljana su deca koju je Lukas dobio pre braka sa Sonjom.

 

I svi su potpuno nepoterećeni očevom slavom i ne vole preterano da se ekponiraju u medijima. Ćerka Miljana, koja je i najstarija, zaposlena je kao šminkerka na  televiziji, dok je stariji sin Lazar takođe radio  kao vozač.

Miljana je snimljena isped studija gde se snimaju  kako neobavezno razgovara sa prijateljem, a mnogi su komentarisali da veoma podseća na poznatog oca, pogotovu kada su pokreti tela u pitanju.

Podsetimo, Aca je veoma ponosan na svu svoju decu, a poslednjih godina se i zbližio sa njima, iako je, kako je jednom prilikom priznao, nije bio prisutan kad su bili mali u njihovom životu.

„Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece“, priznao je jednom pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter