Izvor: KURIR/BLIC
14.03.2023 u 21:01
0

SIN ŠABANA ŠAULIĆA UŽIVA U LJUBAVI SA MARINOM! Ovako mladi par provodi vreme u Švajcarskoj, blistaju od SREĆE (FOTO)

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova supruga Marina postali su roditelji u januaru ove godine, a na svet je došla devojčica kojoj su dali ime Manja.

Njih dvoje sa naslednicom trenutno provode vreme u Švajcarskoj, a sada su se oglasili na mrežama i pokazali kako uživaju.

Šaulići su, naime, iskoristili sunčan dan pa su sa ćerkicom otišli u šetnju, a uzgred su napravili par fotografija koje je Marina Šaulić objavila na svom Instagram profilu.

– Moja mala porodica – napisala je Marina u opisu fotografije, a oboje su blistali.

Podsetimo, supruga Mihajla Šaulića 10. januara na svet je donela ćerku, a porodica Šaulić tim povodom organizovala je veliko slavlje, koje je trajalo duboko u noć. Baka Goca Šaulić bila je najradosnija na proslavi, te je otkrila da je sve proteklo baš onako kako bi njen pokojni suprug voleo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter