Izvor: KURIR.RS
17.03.2023 u 21:37
0

SINU PLAĆA 5.000 EVRA ŠKOLU! Stilski nameštaj, OGLEDALA, kristalni luster u Darinom stanu od 200.000 EVRA!

Dara Bubamara je jedna od naših najplaćenijih pevačica, tokom svoje karijere, kako je sama rekla, zaradila je milione, ali i pametno ih troši. Pored dupleksa na Dedinju od 130 kvadrata, nekretnina u Španiji, stan u njenom rodnom Novom Sadu joj je mirna luka gde se opušta i vraća energiju za nastupe širom sveta.

Tu nekretninu od 170 kvadrata platila je 200.000 evra, kako je sama pričala, u tome joj je pomogao njen bivši muž Milan Kesić.

Pevačica, poznata po tome da se na društvenim mrežama hvali svojim luksuznim životom, mnogo puta je objavila snimak iz ekstravagantnog doma, a pažnju je privlačio svaki detalj.

 

Ogromna dnevna soba sa modernim nameštajem, fantastično se uklopio sa kristalnim lusterom i belim stilskim stolom i stolicama. Beli zidovi, bela garnitura, fotelje i tepisi odišu luksuzom. I spavaća soba je ogromna, a na sredini je veliki bračni krevet, a i ona je sva u aristokratski beloj boji.

Dara nije uvek uživala u luskuzu i nije bila u mogućnosti da bahati kao sad. Pevačica nikada nije krila da joj je največa podrška dok je gradila karijeru bila porodica. Majka Milica bila je serverka u bolnici, otac Pero kao vozač u gradskom prevozu. Iako nisu mogli mnogo toga da im priušte, pevačica im je zahvalna što su ih izveli na pravi put.

Voli luksuz

Dara, sem što novac troši na skupu garderobu, voli brza i skupa kola, pa je tako vozila skupe mašine poput poršea, rendž rover sporta, koji je navodno koštao čak 110.000 evra…

Pevačica ne štedi ni na sinu i za njegovo školovanje u privatnoj firmi plaća 5.000 evra.

, Darin sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra. Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaši i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhiju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole. Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter