Izvor: ALO.RS
09.06.2023 u 11:00
0

„SKREĆEMO JOJ MISLI SVE ZAJEDNO“ Prvo potresno oglašavanje Ceca Ražnatović nakon Anastasijinog gubitka bebe!

Ceca kaže da je presrećna što se njena ćerka vratila u Beograd, jer želi da bude tu uz nju u teškom momentu.

Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila tragedija, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, o čemu je njen partner obavestio javnost putem Instagrama.

Tokom ovako teškog perioda, budući da su Anastasiji sređeni papiri zbog kojih je do skoro bila u Sevilji, Anastasija je želela da bude sa porodicom zbog čega je nedavno došla u Beograd.

Ceca kaže da je presrećna što se njena ćerka vratila u Beograd, jer želi da bude tu uz nju u teškom momentu.

– Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom nama teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku – rekla je Ceca.

Ceca kaže da je cela porodica uz Anastasiju i da se svi trude da joj skrenu misli.

– Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima –

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter