Izvor: KURIR.RS
14.03.2023 u 23:03
0

SLOBINU JELENU KOMŠIJE IZNENAĐUJU POKLONIMA! Radanovićeva oduševljena, sve objavila (FOTO)

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića ne prestaje da dobija poklone od komšija od kada su se ona i Sloba uselili u novi stan.

Radanovićeva je objavila fotografiju cveća uz kratku poruku: “ U znak zahvalnosti od komšija“, od gospode preko puta – napisala je Jelena na Instagram storiju.

Jelena Radanović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, Jelena se nedavno porodila i na svet donela malog Damjana, a pri izlasku iz bolnice objavila je na koji način su je iznenadile prve komšije.

Po svemu sudeći Jelena i Sloba se odlično slažu sa komšilukom, a svakodnevnicu poznatog para Jelena svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter