Izvor: KURIR.RS
04.01.2023 u 15:00
0

ŠOK SAZNANJE! Dejan Petrović svirao LEGENDARNOM MARADONI, a za ovom našom pesmom FUDBALER ODLEPIO

Proslavljeni muzičar Dejan Petrović otkrio je da je svojevremeno svirao legendarnom Dijegu Maradoni.

– Ja sam navijao za Argentinu, zato što sam imao tu čast da 2004. godine sviram Maradoni kad je bio u Srbiji. Svirali smo sat i po vremena, između ostalog smo svirali i „Stani, stani Ibar vodo“, gde je on uživao u tome. Svirali smo dosta međunarodnih numera, on je igrao, tada nismo bili svesni kome smo svirali – naveo je Dejan Petrović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gosti su se takođe dotakli teme fudbala i minulog svetskog prvenstva, pa su otkrili i za koga su navijali, a Dačić je pokazao i dres Argentine sa njegovim prezimenom.

– Pre pet, šest godina sam bio u Argentini, i meni su u Buenos Ajresu poklonili dres, piše Dačić, broj 10. Ja sam znao da će Argentina da bude prvak i navijao sam. Ustvari, navijao sam za Srbiju, ali kratko, pošto nismo daleko odmakli. To je isto događaj od političkog značaja za zemlju koja organizuje, naročito za Katar, onda su oni pozvali predsednike, premijere, ministre spoljnih poslova, išli smo ministar sporta Zoran Gajić i ja na tu prvu utakmicu protiv Brazila. Nismo se nešto lepo proveli, što se tiče rezultata, ali prvenstvo je bilo odlično organizovano. Svi su vikali da će u Kataru biti katastrofa, oni su pozvali sve velike zvezde – rekao je Dačić.

On je na utakmici Srbija-Brazil sedeo pored predsednika FIFE, pa je sad otkrio kako je to izgledalo.

– Tako je bilo po protokolu, on je sedeo tu pored nas, kad ste gosti iz te države koje igraju, onda vas postave tu pored njega. On je jedan čudan tip, kao ti, nosi patike i odelo, ja nisam toliko moderan. Bili su Roberto Karlos, Rambo Petković, koji nije propustio priliku da mi kaže: „Sramota, nikad nisam igrao za Srbiju“. Ja sam bio na brazilskoj Marakani gde je njegovo ime u galeriji poznatih, njegov otisak stopala, a nikad nije igrao za Jugoslaviju – rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter