Izvor: KURIR/BLIC
23.03.2023 u 09:55
0

SORAJA VUČELIĆ POKAZALA LUKS STAN! Ovo starleta živi sa sinom, zidovi puni UMETNIČKIH slika, a jedan detalj niko nije očekivao

Soraja Vučelić nedavno se ostvarila u ulozi majke, a sada je pokazala i luksuzni kutak u kojem boravi sa nasledinkom.

 

Soraja Vučelić
FOTO: PRITNSCREEN

Naime, starleta definitivno uživa, i to ispijajući votku u ženskom društvu. Na fotografiji se mogu videti i umetničke slike, kao i ogorman TV, ali i knjige, pa je lako uočljivo da je starleta vodila račina o svakom delu kutka.

Soraja Vučelić
FOTO: PRITNSCREEN

Podsetimo, starleta se porodila u bolnici u Švajcarskoj, ali će porodično živeti u Rusiji, što je nedavno otkrio izvor blizak njoj.

Soraja Vučelić
FOTO: PRITNSCREEN

Trenutno živi u Zagrebu, gde je nedavno uhvaćena u jednom noćnom klubu u Zagrebu, mesec dana posle porođaja i tada su ljudi prvi put zapazili njene neobične obrve. Vučelićeva je svoju trudnoću krila od očiju javnosti, kao i oca deteta, ali je poznato da je sinu dala ime Kan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter