Izvor: BSC Happy portal
12.05.2023 u 13:47
1

SRBIJA SE SURVALA NA KLADIONICAMA: LUKU BLEKA prešišali i SLOVENCI (FOTO)

Iako je u Liverpul krenuo euforično Luk Blek, srpski predstavnik danas doživljava debakl. Svetske kladionice mu predviđaju jedno od poslednjih mesta, a na Srbima u dijaspori ostaje da demantuju bukmejkere na čuvenim platformama za klađenje.

Na svetskim kladionicama, od sinoć, kada je održano drugo polufinale, kvote za takmičare za najbolju pesmu Evrope su se rapidno izmenile. Iako su samo favoriti, Švedska, Finska i Ukrajina, zadržali svoje pozicije, čini se da je Srbija trenutno najveći gubitnik.

Naime, iako smatran jednim od pretedenata na sam vrh liste, Luk Blek je po predikcijama na samom dnu. Iza Srbije ostali su samo Estonija, Portugal, Litvanija i Albanija, koja je na poslednjem, 26. mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBIJA SE SURVALA NA KLADIONICAMA: LUKU BLEKA prešišali i SLOVENCI (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter