Izvor: KURIR.RS
28.03.2023 u 07:05
0

SRPSKA PEVAČICA ISTA J.LO! Zapalila javnost slikom kojom najavljuje novu pesmu!

"Ista Dženifer Lopez", "Srpska J.Lo", "Riba i po", su samo neki od brojnih komentara na Instagramu ispod nove slike Milene Ćeranić. Milena je objavila sliku na kojoj izgleda nikad bolje i zadivila mnoge jer na fotografiji izgleda vrlo slično kao popularna američka pevačica Dženifer Lopez. S obzirom na to da aktivno trenira i radi na svom telu, može reći da su vežbe definitivno dale željeni rezultat.

 

„Vrlo brzo stiže sledeća pesma sa albuma koja vodi na kratko putovanje u prošlost, u recimo 2003, 2004. godinu“, napisala je Milena ispod slike čime je najavila drugu pesmu sa svog prvog albuma.

Do nove pesme poslušajte predivnu baladu „Još te ima tu“ na koju niko nije ostao ravnodušan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter