Izvor: KURIR.RS
13.04.2023 u 07:22
0

„ŠTA GLEDAŠ U MENE, TI JADNA DUŠO“: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića napisala pesmu, posvetila je pevaču, svaka reč ko BRITVA seče

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, s kojim se sudi zbog dokazivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, na Fejsbuku je podelila pesmu koju je napisala, a mnogi su odmah prokomentarisali da ju je možda posvetila svom nekadašnjem partneru.

 

– Ovu pesmicu sam sinoć napisala. Možda vam se dopadne – rekla je Mirjana.

Mirjana Antonović
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Mirjana se već godinama, u ime svog sina Devina, bori da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog deteta. Taman kada je mislila da je pobedila, odluka je preinačena i predmet ponovo vraćen u proces.

Nedavno su imali suđenje gde su se bivši ljubavnici gledali oči u oči. Antonovićka je posle suđenja otkrila šta joj je pevač rekao kada su se sreli ispred sudnice.

– U prolazu mi je rekao: „Šta me gledaš, Antonovićka“. Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš da prestaneš. Oladi malo – otkrila je Antonovićka.

Ni sam Devin ne želi da odustane od toga da dokaže da je Miroslav Ilić njegov otac, a kako je Mirjana istakla, sada je već sve postalo stvar principa.

– On će se boriti do kraja. Njemu sada ne treba otac, sada je on otac, ali nije zbog toga, ljudi ne mogu da shvate da je princip u pitanju. I ne mogu da shvate da nisam ja ta koja tuži Miroslava, jer ja sam 20 godina ćutala, nikome ništa nisam govorila – ispričala je nedavno Antonovićka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter