Izvor: KURIR.RS
25.05.2023 u 12:39
0

STRAVIČNA SUDBINA TINE TARNER! Doživela je dve JEZIVE TRAGEDIJE od kojih se više nikada nije oporavila!

Tina Tarner, preko 60 godina gradila je i trajala na rok sceni planete, koja danas ne može da se oporavi nakon vesti od ovog nenadoknadivog gubitka.

Kraljica roka nizala je vrtoglave uspehe, osvajala nagrade i harala svetom, dok joj u privatnom životu ni najmanje nisu cvetale ruže već naprotiv.

Jedna od stvari koja je definitivno obeležila njen život njen turbulentan brak sa suprugom i muzičkim partnerom Ajkom. Naime, par je u braku proveo dugih 16 godina tokom kojih je Tina bila svakodnevno izložena maltretiranjem i zlostavljanjem. Kad su se upoznali, Tina je imala samo 17 godina. Ajk je bio fasciniran njenim glasom, naučio ju je mnogo o muzici, te joj je plaćao da nastupa na sceni. Nije trebalo dugo da njihovo prijateljstvo preraste u nešto više.

– „Seks s njim bio je poput silovanja, posebno kad bi započeo i završio s udarcima. Znao bi toliko da me tuče da bih osetila kako mi se krv sleva niz grlo tokom nastupa. Jednom mi je u lice bacio šoljicu vruće kafe, nakon čega sam dobila opekotine trećeg stepena“, rekla je slavna pevačica, koja se jedne noći ipak odlučila na beg.

Sa drugim mužem imala je više sreće, a čin ljubavi koji je pamtila do kraja života, jeste trenutak kada joj je dao bubreg nakon što je doživela moždani udar.

Sa druge strane, preživljavala je najgore tragedije koje jednoj majci mogu da se dogode. Sahranila je jednog sina koji je izvršio samoubistvo, a nekoliko godina kasnije i drugi je tragično izgubio život, dok se ona nikada od toga nije oporavila.

– Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. jula 2018., rekla sam svoje poslednje zbogom svom sinu, Kregu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moje dete – napisala je na društvenim mrežama Tina pre četiri godine nakon smrti svog starijeg sina.

Roni je pronađen mrtav u svojoj kući, a neko vreme se borio sa rakom. Umro je u 62. godini, a javnosti je najpoznatiji po ulozi u filmu „Šta ljubav ima sa tim“.

Kraljica roka, juče je preminula u 83. godini a iza sebe je ostavila mnoštvo hitova, nagrada i nezaboravnih nastupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter