Izvor: KURIR.RS
01.02.2023 u 08:32
0

ŠUŠKALO SE DA JE ONA KRIVA ZA SALETOV I JOVANIN RASTANAK! Marija Šerifović PROGOVORILA o glasinama da im je PROPAO BRAK zbog nje

Kao bomba odjeknula je vest da se razvode Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko, a dugo se spekulisalo da je upravo Marija Šerifović, koja je jako bliska prijateljica Pajićeve kriva za njihov razlaz.

Marija Šerifović je gostujući kod Ognjena Amidžića progovorila o ovim spekulacijama, te je istakla da to nema veze sa istinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nemam tu problematiku, što je bilo, biće. Ne utiče nikada ništa na druženje. Ako sam ja džak za udaranje, onda mi je žao tih osoba. Nije ona jedina, ima niz jedan fantastičan. Žao mi je, jer te osobe trpe štetu – rekla je Marija.

– Da li ti možeš onda da ideš slobodno i da se družiš? Je l’ utiče to – pitao je Ognjen.

Ako treba da živim život koji će mi diktirati bilo ko, pa i mediji, onda moram da idem da zidam zgrade – dodala je Marija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter