Izvor: KURIR/BLIC
16.05.2023 u 12:00
0

SVADBA TRAJALA DO ZORE! Slađa ljubila Janu u GRUDI, u dekolte joj gurala EVRE, pa u TRANSU skočila na stolicu

Radiša Trajković Đani oženio je mlađeg sina Marka, a oni su do jutra slavili u jednom beogradskom hotelu.

 

Brojne njegove kolege su se pojavile na proslavi, a mnogi od njih su se latili mikrofona i zapevali. Među njima je bila i pevačica Jana Todorović koja je otpevala svoj veliki hit „Barabar“.

Đanija kite evrima na svadbi sina Marka

Đanijeva žena Slađa je bila najveselija, a dok je Jana pevala tu pesmu, Slađa joj je prišla i stavljala joj evre u grudi, a u jednom trenutku ju je poljubila u grudi.

Radiša Trajković Đani
FOTO: PRINTSCREEN

Slađa je pala u sevdah kada su zapevali pesmu Šabana Šaulića „Hajde srećo moja“, a tada se sa čašom u ruci popela na stolicu, pevala i igrala.

Pored Jane, Đani se takođe latio mikrofona. Njemu su u ruke stavljali novčanice od 50, 100 i 200 evra, u jednom trenutku su ga nosili na ramenima dok je pevao, a folker je kao i uvek doveo atmosferu do usijanja, ali je i zgrnuo ogroman bakšiš.

Radiša Trajković Đani
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, pevač Adil Maksutović je zapevao mladencima, a Minja i Marko su zaplesali uz pesmu „Moje si nebo“.

Slađa Trajković
FOTO: PRINTSCREEN

Porodica Trajković je organizovala gala slavlje, gde su među zvanicama došli Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić, pevačica Zorica Brunclik i Kemiš, Jana Todorović, Zlata Petrović sa sinom i snajkom, Slađa Alegro, Milica Jokić sa Lukom Dačićem, Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter