Izvor: Kurir
27.04.2023 u 08:19
1

SVAĐALA SE S RADNICIMA PARKING SERVISA! Daru Bubamaru POTKAČILI na mrežama!

Dara Bubamara ponovo se našla na jednoj Instagram stranici, pošto je dan pre toga na istom društvenom nalogu objavljeno kako se nepropisno parkirala, ali i svađala s radnicima "Parking servisa".

 Ovaj put su, kao neka vrsta osveta za pevačicino batato ponašanje, objavili kombinaciju fotografija na kojima se vidi kako se Dara nepropisno parkirala.

– Donosimo vam 50 nijansi Radojke. Svi nestašluci estradne „umetnice“ – piše u opisu fotografije.

Podsetimo, na Instagram stranici pojavio tekst o bahatom ponašanju pevačice nakon što su je u prekršaju zbog nepropisnog parkiranja zatekli radnici „Parking servisa“. Na toj stranici sada su se pojavile fotografije automobila s poznatim tablicama, na kojima se vide i njeni inicijali, tako da je nesumnjivo da se radi o njenom vozilu.

– Bahata pevaljka Dara Bubamara ponovo u akciji. Bahata sam, može mi se. Žao nam je samo radnika „Parking servisa“, koji svakodnevno moraju da slušaju njena opravdanja – stoji u opisu fotografija.

Nedugo zatim, pevačica, poznata po britkom jeziku, ostavila je prostački komentar ispod fotografija, sa psovkama i najgroznijim uvredama, što ne priliči jednoj javnoj ličnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVAĐALA SE S RADNICIMA PARKING SERVISA! Daru Bubamaru POTKAČILI na mrežama!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter