Izvor: KURIR.RS
27.01.2023 u 21:32
0

„SVE JE KRENULO PO ZLU“ Milica Pavlović preživela dramu zbog nastupa na MAC-U! Pevačica otkrila šta se dogodilo u ARENI

Pevačica Milica Pavlović sinoć je nastupala uoči manifestacije "Music Awards Ceremony" i dobila nagradu za album godine.

Naime, pevačica se nakon nastupa oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila detalje drame koje je preživela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Moram da podvučem jednu jako važnu stvar – preponosna sam na svoj tim i na ljude koji zajedno sa mnom rade na svemu što dođe do vas! Neverovatni su i sinoć su mi pokazali da i u najstresnijim situacijama umeju da funkcionišu kao da je sve u najboljem redu i daju svoj maksimum! Mislim da sam birala najbolje ljude da stoje uz mene i kada sve krene po zlu… kao što je to bilo prethodne noći. A bilo je stvarno svega. I ne mogu sve da ispišem u jednom postu. Od minimalno vremena da se spremim za nastup, pogrešnih informacija i tajminga, do toga da sam mislila da ću u jednom momentu zajedno sa onim plaštom sa tri metra visine završiti na podu Arene, preko otvorenih rana, katane koja se sve vreme tresla, pa su me na sve to dočekali i izgoreli kadrovi nastupa u prenosu… Zapravo, ništa nije funkcionisalo po planu. Iako smo kompletna ekipa i ja dali sve od sebe da sve bude kako smo planirali, radili, vežbali… i kako ste vi navikli kada sam ja u pitanju… jer, imala samo samo jedan cilj – veliku želju da vam na najspektakularniji način najavim NOVI ALBUM #KUČKETINA. Kad sumiram sve što se dešavalo u prethodnih 24h, deluje mi da sam uspela… jer na kraju, preživela sam sve. Zar ne? – napisala je Milica u objavi.

Podsetimo, pevačica često ističe kako naporno radi i trudi se oko svoje karijere, a ona je jednom prilikom otkrila koja je tajna njenog uspeha.

– Kada me pitaju koja je tajna mog uspeha, odgovor je vrlo jednostavan – svu snagu i energiju uložila sam da budem koncentrisana na sebe, karijeru i svoje projekte. Iz tog razloga, nijednu koleginicu ne doživljavam kao konkurenciju i umem da se radujem tuđim uspesima – kazala je Milica svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter