Izvor: KURIR/INFORMER
27.03.2023 u 11:34
0

„SVE OVO SA MIROSLAVOM JE ISMEJAVANJE CELOKUPNE NACIJE“: Oglasila se bivša Ilićeva ljubavnica i otkrila datum novog SUĐENJA!

Mirjana Antonović oglasila se na svom Instagram profilu i najavila da dolazi u Beograd povodom novog suđenja sa bivšim partnerom Miroslavom Ilićem, a usputno mu je zamerila i izjavu na račun njihovog sina.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama unazad pokušavala je da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina Antonovića.

Slavuj iz Mrčajevaca otpočeo je ljubavnu priču sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Posle brojnih dugogodišnjih susreta na sudu i medijskih sukoba, Antonovićeva je uspela u svojoj borbi, kada se preko DNK testiranja dokazalo da je Miroslav otac njenog sina.

Ona se nakon toga nije oglašavala na pomenutu temu sve do danas, kada je objavila svoju sliku i najavila novo suđenje.

– U ponedeljak idem za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao “Ćeraćemo se”. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom – napisala je Mirjana na svom Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter