Izvor: ALO.RS
03.02.2023 u 22:58
0

SVI U NEVERICI ZBOG TONIJA BIJELIĆA: Supruga Dragane Mirković više niko ne može da prepozna, ŠTA MU SE DESILO?! (FOTO)

Dragana Mirkovići i Toni Bijelić uživali su u razgledanju fabrike snova.

Dragana Mirković i Toni Bijelić važe za jedan od najskladnijih parova. Oni su pre nekoliko dana doputovali u Ameriku gde će pevačica u narednom periodu imati veliku koncertnu turneju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prva destinacija bio im je Holivud gde ih je dočekao njihov dugogodišnji prijatelj Žan Klod Van Dam. Filmska zvezda se u maniru dobrog domaćina potrudio da lepo ugosti Draganu i Tonija pa im je pokazao znamenitosti među kojima je legendarni Kineski teatar kao i Staza slavnih.

Dragana Mirkovići i Toni Bijelić uživali su u razgledanju fabrike snova, a društvo im je pravila i poznata plesačica i glumica ukrajinskog porekla Marina Mazepa.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, ono što nije moglo proći nezapaženo jeste i Tonijev fizički izgled, tačnije promena istog, na kojem je on očito dosta poradio, te ga mnogi u prvi mah nisu prepoznali. Primetno je da je izgubio veliki broj kilograma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter