Izvor: KURIR/STORY.hr
01.02.2023 u 11:13
0

SVOJU 9 GODINA STARIJU ŽENU VARAO SA DUPLO STARIJOM LJUBAVNICOM: Ima srpski pasoš, a šuška se da su mu partnerke zamena za majku

Holivudski glumac britanskog porekla Rejf Fajns je krajem 2022. godine proslavio 60. rođendan, a mnogi su se tom prilikom prisetili njegove karijere i životne priče.

Kroz godine, mnogo se pisalo i o njegovom ljubavnom životu koji je i više nego poseban. Naime, nije tajna da glumac voli starije žene, a dok većina njegovih kolega trči za duplo mlađima, on traži sasvim suprotno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog toga su ga nazivali ‘edipovcem’, misleći na Edipov kompleks, te tvrdili da u starijim ženama traži zamjenu za majku. Na ove se navode nikada glumac nije osvrtao, a u svom ljubavnom životu uživa.

Njegova prva velika ljubav bila je glumica Alex Kingston s kojom je bio u braku od 1993. do 1997. godine, iako su zajedno bili 13 godina, a ona je od njega bila starija devet godina.

Razlog razvoda braka bila je, ni više ni manje, nego njegova afera s glumicom Francescom Annis koja je od njega bila starija 18 godina.

On je sam kasnije priznao neveru, a na kraju je i njihova romansa završila nakon 11 godina zajedničkog života zbog njegove navodne dvogodišnje afere s rumunskom pevačicom Kornelijom Krisan.

Jednom je prilikom čak bio upleten u seks skandal u avionu jer je navodno imao odnose u toaletu sa stjuardesom koja je kasnije zbog toga dobila otkaz.

Trenutno se ne zna ljubi li ovaj glumac koga, a poslednji put je viđen sa nepoznatom brinetom 2019. godine na projekciji poslednjeg filma „Kingsman“ u Italiji.

Inače, Fajns je 2017. dobio srpsko državljanstvo zbog toga što je nekoliko puta snimao i režirao filmove kod nas. On živi u Londonu, a i dalje svake godine izbaci barem jedan veliki filmski hit.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter