Izvor: KURIR.RS
18.01.2023 u 20:15
0

TAJNA PORUKA NEBOJŠE GLOGOVCA 2 MESECA PRED SMRT! Objavio je dok niko nije ni znao da je BOLESTAN: Ove reči sada više BOLE!

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara nakon kratke bolesti, a vest o njegovoj smrti portesla je mnoge.

Ovaj glumac mnogima je bio omiljen, a umeo je da razveseli sve ljude oko sebe svojim flumačkim talentom i neverovatnom prirodom. Vest da je bolestan stigla je samo nekoliko dana pred njegovu smrt, a glumac je još u decembru objavio potresnu poruku koja je zabrinula mnoge.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Držim se – napisao je Nebojša još 8. decembra 2017. godine na popularnoj društvenoj mreži Instagram uz sliku momka koji se jedva drži da ne padne u provaliju. Sada kada znamo pravo značenje ove poruke ona mnogo više boli.

Glumac je početkom januara 2018. godine otputovao u Nemačku kako bi u jednoj bolnici pokušao da neđe lek za tešku bolest od koje je patio. Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć. U bolnici su mu, navodno, urađeni detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd, gde je nastavio da vodi bitku, a na kraju je preminuo u frbeuaru iste godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter