Izvor: KURIR.RS
16.01.2023 u 16:29
0

„TI SI MOJA OMILJENA TEMA ZA SPRDNJ*CU!“: Karleuša oplela po koleginici (FOTO)

Pevačice Jelena Karleuša i Viki Miljković nastavile su tamo gde su stale, kada je JK bila deo žirija. One su tada ulazile često u rasprave, a sada je to i nastavljeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Viki je, naime, na svom Instagram profilu objavila snimak kako JK komentariše njen rad kao mentora, a onda i da je njen kandidat Neremin Hadžić pobedio u poslednjoj sezoni.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN

– To ti je kada biraš Viki za mentora. Ona ne može da ti objasni ni šta je akcenat, ni šta je dikcija, ni šta je tempo, ni šta je energetski pratiti pesmu kako treba, ti si pao u svim tim kategorijama ‘ pričala je tada JK, dok je bila deo žirija.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ovaj snimak ona nije mogla da ne iskomentariše.

– Šteta što više niko ne gleda, pa ne znaju ni ko je pobedio. Ljubim te Viki, zauvek moja omiljena temo za sprdn*cu! – napisala je JK, ali Miljkovićka još uvek nije odgovorila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter