Izvor: KURIR.RS
15.03.2023 u 17:00
0

„TO NIJE MUZIKA, TO JE SATANISTIČKI PERFORMANS!“: Aca Lukas ocrnio pobednika pesme za evroviziju OPLEO I PO HRVATSKOM BENDU

Iako je prošlo samo nedelju dana od pesme za evroviziju i dalje svi komentarišu nastup ponednika ovog takmičenja koji će predstavljati Srbiju na evroviziji, Luka Bleka.

Mogli su se čuti i pozitivni i negativni komentri na njegov nastup, a evo šta je o tome imao da kaže Aca Lukas:

– Pesma? Odvratna. Nastup? Odvratan! Sve odvratno. Svaka čast tom dečku. Dečko je l’? Recimo. Mislim…sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival namenjen za takve stvari. To radi ceo svet, ne samo Srbija. Vidi šta su Hrvati poslali. Sačuvaj Bože. Ja sve razumem i ove klince što rade i Relju, Rastu, Jalu i ostale, ali ovo na Evroviziji to definitivno nije muzika. To su neki performansi. Satanistički, odvratni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter