Izvor: KURIR/jutarnji.hr
12.05.2023 u 22:46
0

TOLIKO JE LJUT DA SE SVE TRESE! U ljubavnom gnezdu Džej Lo i Bena Afleka BURNO (VIDEO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su izgledali vrlo ozbiljno u sredu na crvenom tepihu na premijeri njenog novog filma "The Mother".

 

Popularna 53-godišnja pevačica i glumica je bila namrštena i gestikulisala je prema svom suprugu za kojeg se udala prošle godine, dok je on izgledao ljutito. Nakon što su ih uhvatili u napetom razgovoru, ubrzo su se vratili u „holivudsko raspoloženje“ blistavim osmehom i poljupcima dostojnim scene.

Doduše, već su i ranije viđeni posvađani, odnosno, kada je Dženifer tokom dodele Gremija ućutkala Bena. Par, koji je često izgledao napeto i ljutito u javnosti, viđen je kako razmenjuju napete reči tokom ceremonije, baš kad je voditelj Trevor Noa seo pored njih.

– Izgledaj prijateljskije. Izgledaj motivisano – rekla mu je Lopez, na šta je Aflek odgovorio „možda bih“.

Razmenu para transkribovala je osoba specijalizovana za čitanje s usana, koju je konsultovao Daily Mail.

  

Inače, Dženifer u filmu „The Mother“ glumi glavni lik, bivšeg ubicu koji je prisiljen da se vrati smrtonosnom poslu kako bi zaštitila svoju otuđenu ćerku. Popularna pevačica je izgledala besprekorno na crvenom tepihu dok je nosila dekoltirani, šljokicama prekrivenim bež top.

Iskombinovala ju je s odgovarajućom suknjom visokog struka koja je sezala do poda i takođe bila ukrašena šljokicama. Dodala je i alke i bež torbicu koja se slagala s njenom odećom.

Baš kao i njegova supruga, Ben je izgledao elegantno. Tamno odelo upario je s klasičnom belom košuljom, te odlučio da preskoči kravatu za ovu prigodu. Glumac i reditelj filma „Air“ takođe je nosio bradu koju u poslednje vreme ne brije.

Govoreći o njihovom odnosu i potencijalnim svađama, pojavio se video koji je zapalio internet, a koji prikazuje ljutitog Bena kako lupa vratima automobila nakon što je Dženifer Lopez ušla u njega. Reakcije su brojne, ali i raznovrsne. Neki kažu da je besan na paparace, dok drugi misle da se Džej Lo i on svađaju.

– Očito je zalupio vratima zato što ga snimaju na ulici. Nije ni čudo što se malo naljutio. Ima svako pravo na to. Zamislite da ne možete da odete u prodavnicu, a da vas ljudi svaki put ne prepoznaju i pokazuju prstom u vas – objašnjava jedan od korisnika Tvitera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter