Izvor: KURIR/BLIC
25.01.2023 u 20:43
0

TORTA, ŽITO I NJEGOVA SLIKA! Sestra Tošeta Proeskog RASPLAKALA sve EMOTIVNOM OBJAVOM na pevačev rođendan! (FOTO)

Pevač Toše Proeski danas, 25. januara napunio bi 42 godine da nije tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007.

Njegovi najbliži svaki njegov rođendan obeleže, a sada je Tošetova sestra na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je žito i torta, kao i njegova fotografija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Svaki tvoj rođendan Toše je naš uzdah – piše na torti, a ovom objavom rasplakala je sve.

Toše Proeski
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, makedonski pevač Toše Proeski poginuo je kod Nove Gradiške u Hrvatskoj kada se „folksvagen tuareg“, u kojem je bio Proeski udario u kamion pri brzini od 171 kilometar na sat. Kako su tada preneli hrvatski mediji, rekonstrukcijom je utvrdjeno da je „tuareg“ prvo udario u branik kamiona, a zatim se podvukao pod kamion i udario u levu gumu, dok je krov „tuarega“ udario u sanduk ispod kamiona. U tom trenutku, Toše Proeski glavom je udario u prednji deo krova i na mestu poginuo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter